Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ξύλο σε διαιτητές στη Μεσσηνία!!


Δύο κρούσματα επιθέσεων σε διαιτητές καταγράφηκαν στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων Μεσσηνίας το διήμερο 16 – 17 Απριλίου με θύματα βοηθό διαιτητή της Σούπερ Λίγκας και τον αντιπρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Μεσσηνίας…
Στον αγώνα Τσικλητήρας - Ολυμπιακός Καλαμάτας διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Τσεκούρας (αντιπρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Μεσσηνίας) και όπως αναφέρεται «δέχτηκε επίθεση με κλωτσιές και μπουνιές από φιλάθλους των γηπεδούχων που τον θεωρούν υπεύθυνο για την... ισοπαλία και (σύμφωνα με το φύλλο αγώνα) και τον προπονητή του Τσικλητήρα Γιάννη Σουρέλη, ενώ κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια φίλαθλος του πέταξε μια ομπρέλα στο κεφάλι με συνέπεια να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας της Πύλου.
Εκεί του έγιναν δύο ράμματα στο κεφάλι. Στη συνέχεια μετέβη με τους βοηθούς του Αυρηλιώνη και Β. Γιαννέτσο στο Αστυνομικό Τμήμα όπου συντάχθηκε και το φ.α.
Ο κ. Τσεκούρας θα καταθέσει μήνυση στον κ. Σουρέλη, η οποία δεν έγινε χθες το βράδυ λόγω απουσίας εκείνη την ώρα του ανακριτικού υπαλλήλου στο Α.Τ και της αδιαθεσίας του διαιτητή που πονούσε στο στήθος και στο κεφάλι και μετέβη στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για περαιτέρω εξετάσεις!
Σύμφωνα με το διαιτητή, με τη λήξη της αναμέτρησης και ενώ βρισκόταν στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου φίλαθλοι εισέβαλαν μέσα σ‘ αυτόν και τον χτύπησαν. Στη συνέχεια έτρεξε προς τα αποδυτήρια. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει και λίγο πριν φθάσει στα αποδυτήρια, δέχτηκε κλωτσιά από τον κ. Σουρέλη και έπεσε στο έδαφος. Εκεί δέχτηκε εκ νέου επίθεση από φιλάθλους, ενώ παράγοντες και παίκτες προσπαθούσαν να τον προστατέψουν.
Όταν σηκώθηκε φίλαθλος του πέταξε μια ομπρέλα η οποία τον χτύπησε στο κεφάλι και χρειάστηκε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας. Μετά τις πρώτες βοήθειες και τα ράμματα το διαιτητικό τρίο πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να γράψει στο φύλλο αγώνα ό,τι έγινε…»
Στον αγώνα Πατίστα – Μεθώνη θύμα βίαιης συμπεριφοράς έπεσε ο βοηθός διαιτητή της Σούπερ Λίγκας, Ηλ. Αλεξέας, ο οποίος στο συγκεκριμένο παιχνίδι εκτελούσε χρέη διαιτητή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, παράγοντας διαμαρτυρήθηκε βίαια και φέρεται να τον έπιασε από τον λαιμό. Ευτυχώς το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση.

soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου