Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Χωρίς δώρο Πάσχα τα ταξί


Με αίτημα στο υπουργείο Μεταφορών, το Συνδικάτο των Αυτοκινητιστών ανακοίνωσε ότι όπως και τα περασμένα Χριστούγεννα, έτσι και το φετινό Πάσχα, οι κούρσες θα πραγματοποιούνται χωρίς την καταβολή δώρου. Ανακούφιση για το επιβατικό κοινό.

Δεν θα καταβάλουν το καθιερωμένο δώρο του Πάσχα στους αυτοκινητιστές οι επιβάτες των ταξί, καθώς το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) υπέβαλλε σχετικό αίτημα στο υπουργείο Υποδομών με αφορμή την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα.

"Η Ομοσπονδία καθώς αντιλαμβάνεται την δύσκολη οικονομική συγκυρία ζήτησε με έγγραφο της από τον ΥΜΕ την μη καταβολή δώρου για την περίοδο αυτή προσπαθώντας να συμβάλλει και ο κλάδος μας στον περιορισμό του βάρους που υφίσταται ο ελληνικός λαός από τα δυσμενή οικονομικά μέτρα" αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΑΤΑ.

Να σημειωθεί πως και για την περιόδο των Χριστουγέννων του 2010- 11, οι αυτοκινητιστές είχαν λάβει την ίδια απόφαση, προς ανακούφιση των επιβατών και λόγω της εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και έτσι κανείς δεν πλήρωνε επιπλέον κόμιστρο στο τέλος της κούρσας.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου