Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας


Νεφώσεις και βροχές στα βόρεια της χώρας

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη 4 Αυγούστου. Τις μεσημβρινές ώρες στα...

κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το μεσημέρι στη Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ και στα ανατολικά 6 Μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν νεφώσεις και ενδέχεται στα ανατολικά του νομού να εκδηλωθούν βροχοπτώσεις γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα νότιοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες θα συννεφιάσει και ενδέχεται προς το βράδυ να βρέξει στα ορεινά. Στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία θα σημειωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο     καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις  απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4  μποφόρ και στο Ιόνιο 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.



Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες είναι πιθανόν να βρέξει στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 Μποφόρ και τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 Μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου



Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου