Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Τελειώνει η προθεσμία για τον Εφραίμ


Στις 4 το απόγευμα λήγει η προθεσμία εκτέλεσης του εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε το συμβούλιο εφετών για τον ηγούμενο.

Φρουρούμενος στο κελί του παραμένει ο ηγούμενος Εφραίμ ενώ σύμφωνα με τον διευθυντή του κέντρου υγείας Καρυών, η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει ελαφρά βελτίωση και σε 2-3 μέρες, εκτός απροόπτου, θα μπορεί να μετακινηθεί.


Ο κ. Εφραίμ φέρεται να έχει δηλώσει σε συνεργάτες του ότι "είμαι μοναχός και πρέπει να παραδοθώ στη Δικαιοσύνη", αλλά ότι "δεν λυπάμαι για τον εαυτό μου αλλά γι'αυτούς που έστησαν αυτή τη σκευωρία", σύμφωνα με blog φίλων της Μονής Βατοπεδίου.

Στις 4 το απόγευμα λήγει η προθεσμία εκτέλεσης του εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε το συμβούλιο εφετών για τον ηγούμενο Εφραίμ ενώ οι εξελίξεις αναμένεται να τεθούν στο στόχαστρο της Ιεράς Κοινότητας, στην τακτική συνεδρίαση, την ίδια ημέρα.


Πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το Mega, διαμηνύουν πάντως ότι ο νόμος είναι νόμος και πως αυτός πρέπει να εφαρμόζεται ισότιμα έναντι όλων των πολιτών, σημειώνοντας ότι υπάρχουν διατάξεις που προβλέπουν ότι οι κατηγορούμενοι, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας μπορούν να κρατούνται σε νοσοκομεία των φυλακών.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου