Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Mετανιωμένος δηλώνει ο Μάκης Ψωμιάδης για την δεύτερη φυγοδικία !

Μετανιωμένος για την επιλογή του να φυγοδικήσει για δεύτερη φορά εμφανίζεται ο παράγοντας της Καβάλας και εκ των βασικών κατηγορουμένων για την υπόθεση των στημένων αγώνων, Μάκης Ψωμιάδης.
Αυτό αποκάλυψε, μιλώντας στην εκπομπή «Πέτρα Σκανδάλου» του zougla radio... 

o πληρεξούσιος δικηγόρος του Big Mak, κ. Χρήστος Στάθης, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς και στο παρασκήνιο που υπήρξε τις ημέρες πριν από την πρώτη σύλληψη του εντολέα του και την προσαγωγή του ενώπιον του ανακριτή, κ. Γιώργου Κασσίμη.
«Ήταν μια απερίσκεπτη πράξη για την οποία έχει μετανιώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στάθης, καλούμενος να σχολιάσει το θρίλερ της δεύτερης φυγοδικίας του παράγοντα της Καβάλας. «Ήταν η αυθόρμητη αντίδραση ενός αθώου ανθρώπου. Σκοπός του ήταν να ολοκληρωθούν οι ανακριτικές διαδικασίες, να διαφανεί η αθωότητά του και στη συνέχεια να εμφανιστεί. Γι' αυτό, άλλωστε, δεν επέλεξε να κρυφτεί σε μια μακρινή χώρα αλλά στα γειτονικά Σκόπια» συμπλήρωσε.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το προσεχές διάστημα ο εντολέας του αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα και τις «φήμες» που τον ήθελαν να ζητεί «άσυλο» στη γειτονική χώρα.
Να υπενθυμίσουμε ότι η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από τις Αρχές Ασφάλειας των Σκοπίων στις 9 Νοεμβρίου, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών από τις ελληνικές αρχές.
 «Είναι αθώος»
Ο κ. Στάθης υπεραμύνθηκε της αθωότητας του Μάκη Ψωμιάδη στην περιβόητη υπόθεση των «στημένων αγώνων», προβλέποντας ότι στο τέλος της διαδικασίας οι κατηγορίες που του βαρύνουν θα καταπέσουν σαν χάρτινος πύργος.
Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν τα όσα είπε για το παρασκήνιο της πρώτης σύλληψης του παράγοντα, η οποία είχε πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου του 2011. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, υπήρχε συνεννόηση με τον ανακριτή για παράδοση του εντολέα του τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. «Η παράδοση θα γινόταν την επομένη της σύλληψης, αλλά ο κ. Κασσίμης δεν μπορούσε, καθώς ήταν στην έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου» τόνισε.
Ο κ. Στάθης δεν παρέλειψε, μάλιστα, να σχολιάσει την είδηση «καρατόμησης» του τακτικού ανακριτή και την ανάθεση της υπόθεσης σε ειδικό ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου