Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ηλεία:Οι πιο... αφηρημένοι ληστές -Έκλεψαν εκκλησία και ξέχασαν την καραμπίνα!


Στο βίντεο που θα δείτε, η εκκλησία μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο - Μια απίστευτη υπόθεση με πρωταγωνιστές δύο κακοποιούς, που είχαν γίνει φόβος και τρόμος στην Ηλεία...

«Γυαλιά-καρφιά» έκαναν χθες το βράδυ δύο άτομα την εκκλησία του κοιμητηρίου της Γαστούνης, προκειμένου να βρουν την καραμπίνα που «ξέχασαν» έξω από την εκκλησία το προηγούμενο βράδυ, όταν ανεπιτυχώς επιχείρησαν να τη διαρρήξουν.
Οι αδίστακτοι κακοποιοί επέστρεψαν και όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Κατέστρεψαν καντήλια, σταυρούς, το παγκάρι, ενώ από τη μανία τους δεν γλίτωσε ούτε το Ιερό. Οι δράστες είχαν ξεχάσει την καραμπίνα σε πεζούλι, έξω από τη σιδερένια πόρτα της εκκλησίας. Όταν μπήκαν μέσα και κατάλαβαν ότι έλειπε η καραμπίνα, άρχισαν να καταστρέφουν τα πάντα.

Για κακή τους τύχη όμως, η καραμπίνα βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα και μαζί τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα. Ξετυλίγοντας το «κουβάρι» της υπόθεσης οι αστυνομικοί, βρέθηκαν μπροστά στα άτομα που το βράδυ της Τρίτης λήστεψαν ένα βενζινάδικο στο δρόμο Γαστούνη-Βαρθολομιό. 

Έτσι μετά από έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν δύο άτομα, ενώ εξετάζεται και η συμμετοχή τρίτου, που τους βοήθησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου