Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί δράστες της άγριας δολοφονίας των 2 γυναικών στην Ξάνθη - Τις σκότωσαν για 1.000 ευρώ

Είχαμε γράψει για το θέμα ΕΔΩ
Στην πλήρη εξιχνίαση του άγριου φονικού που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στα Κομνηνά της Ξάνθης οδηγήθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές το πρωί της Παρασκευής προχωρώντας στη σύλληψη τριών Γεωργιανών δραστών που διέπραξαν  τις δύο φρικτές δολοφονίες....



Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν από κοινού οΑ Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Γιώργος Σαλαμάγκας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ. Γιώργος Γκοδοσίδης οι τρεις δράστες ηλικίας, 24, 27 και 38χρόνων κατοικούσαν στη Θεσσαλονίκη ενώ η μητέρα του ενός δράστη κατοικεί στην περιοχή και γνώριζε την οικονομική κατάσταση των δύο αδελφών που βρήκαν φρικτό και άδικο θάνατο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Οι δράστες ομολόγησαν πως εισήλθαν στην οικία των δύο αδελφών από το παράθυρο του πρώτο ορόφου της διώροφης μονοκατοικίας κάνοντας άνω κάτω το σπίτι και ενώ οι δύο αδελφές, η μια εκ των οποίων αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ενώ η άλλη έχει αναλάβει να τη φροντίζει, βρίσκονταν εντός αυτού.

Οι δύο Γεωργιανοί χτύπησαν σοβαρά τις δύο γυναίκες τη μια στο κεφάλι και την άλλη στο πρόσωπο με αιχμηρό αντικείμενο ενώ στη συνέχεια τις έδεσαν και τις φίμωσαν χρησιμοποιώντας ρούχα που βρήκαν μέσα στο σπίτι, ενώ ο τρίτος εξ αυτών βρισκόταν έξω από το σπίτι. Οι δύο ηλικιωμένες πέθαναν από ασφυξία, ενώ οι δράστες αμέσως μετά το έγκλημα τράπηκαν σε φυγή με λεία 1000 ευρώ και διέφυγαν στη Θεσσαλονίκη όπου και εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. 
Οι Αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στον εντοπισμό των στυγερών δολοφόνων αξιοποιώντας τα ευρήματα που είχαν στη χέρια τους από την επιτόπια έρευνα που πραγματοποίησαν στον τόπο του εγκλήματος, παρά το γεγονός πως δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για την ταυτοποίηση των δραστών. Μέρος το ποσού που απέσπασαν οι τρεις δράστες βρέθηκε στο σπίτι τους. 

Το στυγερό αυτό έγκλημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της περιοχής, η οποία κάνει λόγο για δύο φιλήσυχες γυναίκες που έμεναν χρόνια στην Αθήνα και είχαν μετακομίσει τα τελευταία χρόνια στο χωρίο των Κομνηνών. Η μια εκ των δύο γυναικών βρέθηκε δεμένη στο κρεβάτι της ενώ η άλλη στο πάτωμα σε λουτρό αίματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου