Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Π.Λαφαζάνης: «Πολιτικές ευθύνες για Γ. Παπανδρέου»

Για πολιτικές ευθύνες του Γ. Παπανδρέου και όχι ποινικές έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφερόμενος στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ


«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδείξει τις πολιτικές ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου, στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ, αλλά άλλο η πολιτική ευθύνη και άλλο η ποινική ευθύνη», επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Real fm.

«Δεν θέλουμε να βάλουμε στο κάδρο πρόσωπα, έτσι γιατί είμαστε σε αντιπαλότητα, αλλά ότι πρέπει, θα το κάνουμε με τον τρόπο που πρέπει», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι ποινικές ευθύνες, για το θέμα της λίστας, προκύπτουν, μέχρι τώρα, για τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο.

Σχολιάζοντας την επιχείρηση της Αστυνομίας στη Βίλα Αμαλία, ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε πως «δεν έχουν να κάνουν με τρομοκράτες. Κι εγώ όταν ήμουν μικρός πωλούσα πορτοκαλάδες για να ζήσω, ήταν αυτό παραεμπόριο;», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «δεν πρέπει να πάμε σε μία λογική κυνηγιού μαγισσών και ενοχοποίησης των πάντων».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου