Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΙΘΑΝΟ: Περισσότεροι αστυνομικοί φυλούν τώρα τον Παπακωνσταντίνου απ' ότι όταν ήταν υπουργός!


Μεγαλύτερη αστυνομική φρουρά από την εποχή που ήταν υπουργός έχει πλέον, σήμερα, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου! Διαβάστε πόσοι αστυνομικοί είναι η σκιά του και πόσοι επιπλέον βρίσκονται επί μονίμου βάσεως στο σπίτι του...Προσωπική φρουρά πέντε αστυνομικών και 24ωρη φύλαξη της οικίας του από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς "απολαμβάνει" ο πρώην υπουργός παρά το γεγονός ότι από την περασμένη άνοιξη δεν είναι καν βουλευτής!

Ο πρώην "τσάρος" της οικονομίας αντιμετωπίζεται από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και την Ελληνική Αστυνομία ως νούμερο ένα στόχος και έχει μπει στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», στην οικία του στην Κηφισιά έχει τοποθετηθεί ένα ειδικό αλεξίσφαιρο κουβούκλιο της Αστυνομίας, με προβολείς, όμοιο με αυτά που υπάρχουν έξω από το κτήριο της αμερικανικής πρεσβείας.

Μέσα σε αυτό βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο αστυνομικός από το τοπικό τμήμα για να τον φυλάει, μάλιστα το σπίτι του φυλάσσεται ακόμη κι όταν ο ίδιος απουσιάζει στο εξωτερικό.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που βρίσκονται στη φρουρά του πρώην υπουργού είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για να αντιμετωπίζουν επικίνδυνες καταστάσεις και ειδικές αποστολές.

Και όλοι αυτοί οι αστυνομικοί που απασχολούνται για χάρη του Παπακωνσταντίνου στερούνται από τη φύλαξη και την προστασία των Ελλήνων πολιτών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου