Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

"Φίλοι" έβγαλαν τσεκούρια για 10 ευρώ!

Για το... ιλιγγιώδες ποσό των 10 ευρώ πήγαν να αλληλοσκοτωθούν! Ο λόγος για δύο νεαρούς άνδρες από τη Λάρισα, οι οποίοι αν και διατηρούσαν στενή φιλία από την εποχή που ήταν παιδιά, κατέληξαν να χτυπιούνται με τσεκούρια και μαχαίρια και να σπάει ο ένας του άλλου το αυτοκίνητο!
Οι δύο 27χρονοι «κολλητοί» συναντήθηκαν στο σπίτι του ενός στα Μελισσάτικα, όπου άρχισαν να συζητούν για τα 10 ευρώ που χρωστούσε ο ένας στον άλλο.
Λόγο στον λόγο, τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα γρήγορα να πιαστούν στα χέρια. Το πράγμα, όμως, χόντρυνε αρκετά όταν ο ένας δεν δίστασε να....

αρπάξει ένα τσεκούρι και ο άλλος ένα μαχαίρι και να αρχίσουν να αλληλοχτυπιούνται! Στη συνέχεια μέσα στα αίματα και οι δύο βγήκαν από το σπίτι και ξέσπασαν τη μανία τους ο ένας στο αυτοκίνητο του άλλου.

Σαστισμένοι οι περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και τους συνέλαβαν. Στον 27χρονο που τραυμάτισε τον φίλο του με τσεκούρι
ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ την ίδια τύχη θα έχει και ο άλλος νεαρός, όταν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με τραύμα στο πλευρό.


Διαβάστε περισσότερα στο: http://stin-kontra.blogspot.com/2010/11/10_5488.html#ixzz16OTvgYSh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου