Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Προβληματισμός στη ΝΔ για τους «μαρτυριάρηδες τομεάρχες»



Να ρίξει τους τόνους θα επιχειρήσει και σήμερα η «Συγγρού», σχετικά με τις διαρροές που ακολούθησαν την κλειστή σύσκεψη τομεαρχών της περασμένης Τετάρτης, περί γκρίνιας, αιχμών και παραπόνων, γαλάζιων στελεχών.

Η ΝΔ, θα επιμείνει στον ισχυρισμό της, πως είναι λογικό να υπάρχουν πολλές φωνές σε μια ομάδα που έχει κοινό στόχο και πως οι επισημάνσεις των στελεχών της ή η ανησυχία τους δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως διαφοροποίηση.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναμένεται να ζητήσει κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, την παράθεση κάποιας «δημόσιας διατύπωσης παραπόνων».

Η αξιωματική αντιπολίτευση επιμένει πως το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά είναι ανοικτό για όλα τα στελέχη και πως διαρροές που σχετίζονται με τυπική συνεργασία και έλλειψη εμπιστοσύνης των τομεαρχών, δεν σχετίζονται με την πραγματικότητα.

«Όσο δεν υπάρχει επώνυμη δήλωση βουλευτή, μπορώ να αμφισβητώ, τον τρόπο που μεταφέρονται οι πληροφορίες» σημείωσε ο Γιάννης Μιχελάκης και σε αυτό τον ισχυρισμό αναμένεται να επιμείνει και σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση, αν και δεν το ομολογεί, το επικοινωνιακό επιτελείο της «Συγγρού», απεύχεται ενδεχόμενο ηχηρής δημόσιας τοποθέτησης, αφού θα είναι δύσκολο να πείσει περί ομόνοιας σε μια χρονική στιγμή όπου τα κρούσματα «μη σύμπλευσης» έχουν αυξηθεί στο κόμμα, μετά την παρέμβαση Χατζηγάκη, την δυσαρέσκεια Καμμένου από την μη αξιοποίηση στοιχείων που είχε δώσει στον Δημήτρη Αβραμόπουλο για τη σχέση Παπανδρέου με το ίδρυμα Καντάφι αλλά και το σίριαλ Λιάσκου που έφερε στο προσκήνιο, επαφές του προέδρου του ΛΑΟΣ με στελέχη που έχουν καταβολές στο στρατόπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου