Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Το CRASH «ξαναχτυπά» την Παρασκευή 1η Απριλίου


Αποκαλυπτική και απολαυστική ύλη στο CRASH που κυκλοφορεί την Παρασκευή 1η Απριλίου. Ο πρωταγωνιστής της επικαιρότητας Θ. Πάγκαλος σε μια συνέντευξη νοκ άουτ μιλάει στο Γιώργο Τράγκα για θέματα που δεν είπε ποτέ στα παράθυρα της TV....
... Μιλάει και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον Σημίτη, για τα Ίμια, για τον Οτσαλάν, για τη ζωή του στο Παρίσι. Φυσικά μιλάει και για το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και όσους του επιτίθενται. Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.
Επίσης στο CRASH του Απριλίου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλάει για τα τηλεγραφήματα του Wikileaks, τους Αμερικανούς, τους εξοπλισμούς και το πολιτικό μέλλον του. Η Δήμητρα Παπανδρέου για πρώτη φορά αποκαλύπτει όσα έζησε μαζί με τον Ανδρέα και τον Καντάφι. Για τις σχέσεις που είχε ο αείμνηστος πρωθυπουργός με τον ηγέτη της Λιβύης.

Ο Αλέξης Κούγιας και ο Αχιλλέας Μπέος ανοίγουν στον Γιώργο Τράγκα τα χαρτιά τους και μιλάνε για πρώτη φορά και με λεπτομέρειες για το πρωτάθλημα, τα στημένα παιχνίδια και το στοίχημα.

Επίσης, στο CRASH που κυκλοφορεί ο Χάρης Καστανίδης αναλύει πώς έφτασε στο σημείο να καθοδηγείται και να χειραγωγείται η πολιτική από την οικονομία. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τον εαυτό του υπογραμμίζει ότι δεν μετάνιωσε που στήριξε τη Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιάννος Παπαντωνίου εξομολογείται όσα συνέβησαν με την Goldman Sachs και όσα του είπαν πρόσφατα ο Ντομινίκ Στρος Κάν και οι μεγάλοι των αγορών.

real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου