Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

«Ούτε οι Λέικερς δεν θα έπαιζαν έτσι!»


Απόλυτα συνειδητοποιημένος και... προσγειωμένος αναχώρησε ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Δευτέρας με προορισμό την Ιταλία, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (29/3) στις 21:00 τη Σιένα, στον τρίτο προημιτελικό των πλέι οφ της Ευρωλίγκα…
Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς δήλωσε στην αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής ότι περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν χαρακτήρα και χαρακτήρισε την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς εξωπραγματική, συμπληρώνοντας ότι... «ούτε οι Λέικερς δεν θα μπορούσαν να παίξουν έτσι»!
«Κανένα παιχνίδι δεν μοιάζει με το άλλο. Μετά το πρώτο ματς μοιάζαμε σαν να είμαστε υπερδύναμη, αλλά αυτός δεν ήταν ο πραγματικός Ολυμπιακός, ούτε η πραγματική Σιένα. Ούτε το Λέικερς-Σιένα δεν θα γινόταν έτσι, όχι το Ολυμπιακός-Σιένα και αυτό το παιχνίδι δεν μας βοήθησε καθόλου» τόνισε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.
«Στο δεύτερο ματς βγήκε ένα απρόοπτο σκορ... Ετσι όπως παίξαμε στο πρώτο ματς δεν μπορούν να παιξουν ούτε οι Λέικερς, έτυχε να παίξουμε έτσι. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν πίεση του κόσμου αυτή που μας επηρέασε στο δεύτερο ματς, αλλά σίγουρα δεν μας βοήθησε το πρώτο ματς» συνέχισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Αναφορικά με την κατάσταση του Μίλος Τεόντοσιτς, τόνισε: «Ξεκινάμε το ταξίδι με 14 παίκτες, κάποιοι όμως δεν θα είναι έτοιμοι. Περιμένω να δείξουμε το χαρακτήρα μας. Ο Μίλος δεν είναι 100% έτοιμος και μας έλειψε πάρα πολύ στο δεύτερο ματς».
Ο Μάρκο Κέσελ, ο οποίος επιστρέφει και θα είναι στη διάθεση του Ιβκοβιτς, τόνισε από την πλευρά του: «Πάμε στην Ιταλία για δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια σε σχέση με αυτά που παίξαμε στην έδρα μας. Στο πρώτο ματς παίξαμε φανταστικά σε άμυνα και επίθεση. Ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, στο δεύτερο, όμως, δεν παίξαμε καλή άμυνα, η Σιένα ήταν βελτιωμένη και κέρδισε το ματς. Θα πάμε για να κερδίσουμε στο τρίτο ματς και να πάρουμε το πάνω χέρι ξανά».
Στη συνέχεια ο Σέρβος φόργουορντ τόνισε πως «τώρα θα πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε τουλάχιστον μια νίκη. Και αυτό θα το καταφέρουμε εάν παίξουμε καλή ομαδική άμυνα. Αυτό είναι το δυνατό μας στοιχείο. Η Σιένα είναι μια ομάδα έμπειρη, με καλούς παίκτες και θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει με τη βοήθεια του κοινού της. Εμείς δεν θα πρέπει να επηρεαστούμε».
Όσο για το εάν είναι σε θέση να αγωνιστεί, ο Μάρκο Κέσελ αποκάλυψε πως «είμαι απόλυτα έτοιμος. Κάνω προπονήσεις κανονικά εδώ και μέρες και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα του να πάρει τις νίκες που θέλει».
sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου