Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Υπάρχει κανένας νομικός να τους σταματήσει;

Διάβασα πριν λίγο στο: http://www.tovima.gr/ ότι η κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου τόνισε επανειλημμένως ότι «η ψήφος του Τούρκου πρέπει να πάει στον τουρκικό συνδυασμό», ενώ ο υποψήφιος με τον συνδυασμό της στην περιοχή κ. Αλί Χασάν είπε ότι «εμείς είμαστε παιδιά των Οθωμανών».

Επίσης:
«Η ανεξάρτητη υποψήφια για τη δημαρχία της Κομοτηνής δήλωσε επίσης ότι πρέπει να διδαχθούν τα παιδιά της περιοχής τη θρησκεία τους και τις γιορτές τους, ώστε σε δέκα χρόνια να μπορούν να λένε «είμαστε Τούρκοι» , ενώ επανειλημμένως έδωσε γραμμή στους ψηφοφόρους τονίζοντας ότι «η ψήφος των Τούρκων δεν πρέπει να πάει στους Τούρκους των άλλων συνδυασμών,αλλά στον τουρκικό συνδυασμό»»

Στο άρθρο: http://www.ekeo.gr/?p=9202 
διαβάζουμε «τι μουσική υπόκρουση διάλεξε για την προεκλογική της εκστρατεία… Διάλεξε ένα από τα πιο γνωστά Οθωμανικά στρατιωτικά εμβατήρια.»

Στο άρθρο: http://www.promitheasblog.com/2010/10/blog-post_22.html μέσα στα πολλά που λέει λέει και το εξής:
«Εμείς οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης αποδείξαμε και σε άλλους καιρούς πως μπορούμε να αποτελέσουμε μια γροθιά, μια δύναμη», δηλαδή αυτοπροσδιορίζεται ως Τουρκάλα, ενώ μιλάει και για Τουρκική Μειονότητα «Στόχος μας είναι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα όλων των μελών της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης με ισότιμο τρόπο, να καταγγείλουμε τις διακρίσεις εφαρμόζοντας τους νόμους, και με μια όσο το δυνατό ισχυρή παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο να αγωνιστούμε μόνο και μόνο για ίσα δικαιώματα» κάτι που το Ελληνικό κράτος δεν το αποδέχεται.

Στο διαταύτα τώρα:
Στο Σύνταγμα της Ελλάδος  στο Αρθρο 4, §3 διαβάζουμε:
- «Έλληνες πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος. Επιτρέπεται να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια μόνο σε περίπτωση που κάποιος απέκτησε εκούσια άλλη ιθαγένεια ή που ανέλαβε σε ξένη χώρα υπηρεσία αντίθετη προς τα εθνικά συμφέροντα, με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία που προβλέπει ειδικότερα ο νόμος.»

Δεδομένου του γεγονότος πως η κυρία αυτή, έχει αποκτήσει εκούσια άλλη ιθαγένεια - αφού γεννήθηκε στην Κομοτηνή και τώρα αυτοπροσδιορίζεται ως Τουρκάλα, ενώ από την άλλη δρα αντίθετα προς τα εθνικά συμφέροντα  - γεγονός που υποδηλώνει πιθανή ανάληψη υπηρεσίας σε ξένη χώρα (κρυφή ή φανερή), είναι σαφές ότι για την κ. αυτή επιτρέπεται να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια.

Σύμφωνα με το Άρθρο1 - §3
- «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.». Είναι σαφές πως η εξουσία που ζητάει η κα Μουσταφάογλου, είναι κατά του Ελληνικού έθνους, αφού ως η ίδια λέει, έχει σκοπό να συσπειρώσει ένα ξένο έθνος (Τουρκικό) μέσα στο Ελληνικό. (Τα ίδια ισχύουν και για τους ΠΑΣΟΚους γενικότερα)

Πρακτικώς η κ. αυτή, κάνει προεκλογικό αγώνα με υπόσχεση να καταπατήσει το Ελληνικό Σύνταγμα - να αξιοποιήσει δηλαδή την  εξουσία της, όχι υπέρ του Ελληνικού, αλλά
υπερ του Τουρκικού έθνους. Και μόνο αυτό θα ήταν αιτία για να ακυρωθεί ο συνδυασμός της, αλλά και η ίδια να χάσει την Ελληνική Ιθαγένειά της. Βέβαια το ίδιο θα πρέπει να συμβεί και για όσους έχουν ασκήσει εξουσία κατά του Ελληνικού έθνους (ΠΑΣΟΚους και ΝΔτες).

Κανένας νομικός δεν υπάρχει να τους αλλάξει τα φώτα;...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου