Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

88χρονη γιαγιά ξεσκέπασε τον απατεώνα!


Μια γιαγιά που κοντεύει τα… 90 έβαλε τα «γυαλιά» σε έναν αδίστακτο απατεώνα που εκβίαζε πέντε γυναίκες από τον περασμένο Σεπτέμβριο σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου, εκμεταλλευόμενος τον τρόμο που τους προξενούσε λέγοντάς τους ότι τα παιδιά τους είχαν πέσει θύματα ατυχήματος και χρειάζονταν χρήματα!

Ο 30χρονος από την Αθήνα χτύπησε την πόρτα της 88χρονης γυναίκας στις Βούτες Ηρακλείου παριστάνοντας τον αναστατωμένο και της είπε ότι η κόρη της είχε πάθει τροχαίο ατύχημα και είχε άμεση ανάγκη από 350 ευρώ. Όμως, παρά την ηλικία της, η γριούλα δε «τσίμπησε» και του είπε ότι πριν του δώσει τα χρήματα, θα έπαιρνε τηλέφωνο την κόρη της. Ο απατεώνας τότε το έβαλε στα πόδια, αλλά η… «σούπερ γιαγιά» τον ακολούθησε και κράτησε τα στοιχεία του αυτοκινήτου του, τα οποία έδωσε στην Αστυνομία.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε από άνδρες του ΤΑΕ και του αστυνομικού τμήματος Αγίου Μύρωνα στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου, όπου αποκαλύφθηκε ότι είχε εξαπατήσει με τον ίδιο τρόπο άλλους πέντε ηλικιωμένους! Από μια 75χρονη πήρε 9.250 ευρώ, από έναν 75χρονο 1.900 ευρώ, από άλλη μία 88χρονη 2.500 ευρώ, από μία 82χρονη 700 ευρώ και από μια 89χρονη 450 ευρώ!

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, ενώ πάνω του βρέθηκαν δύο πλαστές άδειες οδήγησης κυπριακών αρχών και στο αυτοκίνητό του μία φωτογραφική μηχανή, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και μία οθόνη των οποίων την προέλευση δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου