Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Επανάσταση τώρα !!!

Η πατρίδα μας δεν ήταν έτοιμη ποτέ. Δεν ήταν έτοιμη ποτέ να γίνει ο άξιος απόγονος της αρχαίας της ιστορίας. Για αυτό φρόντισαν οι δοσίλογοι πολιτικοί και ο αφελής αλλά συνυπεύθυνος λαός -με τη ψήφο εμπιστοσύνης του στις εκάστοτε κυβερνήσεις- που έφεραν τη χώρα μας στο χείλος του γκρεμού. Το σημερινό πολιτικό έκτρωμα που κάθε άλλο παρά Δημοκρατία θυμίζει έφερε την Ελλάδα στον πάτο της Ευρώπης και στο μάτι του κυκλώνα. Ενός χρηματοπιστωτικού κυκλώνα που καταπίνει χώρες και λαούς στο όνομα της παγκοσμιοποίησης.

Διαβάζουμε πολλά αλλά η ουσία και η απορία όλων είναι….. ποια θα είναι η κατάληξη ,τι θα βρούμε στο τέλος της...
 διαδρομής......

Η σημερινή κυβέρνηση αποτελεί καρκίνωμα σε μια χώρα που πάσχει από βαριά, χρόνια και ανίατη ασθένεια. Η ανύπαρκτη αντιπολίτευση, αν είχε πραγματικά ενεργό ρόλο θα είχε ξεσηκώσει μια επανάσταση, μια επανάσταση για ριζική αλλαγή χωρίς ΔΝΤ, μνημόνια και όρους. Ίσως ο κ. Σαμαράς να είναι πιο πατριώτης από τον Jeffry αλλά θεωρώ ότι δε θα μπορέσει να μας ‘’ξεσκαλώσει’’ από την οικονομική υποδούλωση.
Για τα μικρότερα κόμματα ούτε λόγος…. φανφαρονισμοί, δηλώσεις για το θεαθήναι και λόγια…..ατελείωτα λόγια.

Κανείς μα κανείς δεν ‘’ακούει’’ την φωνή του λαού που θέλει αλλαγή, επανάσταση ενάντια στο κατεστημένο και τιμωρία των ενόχων. Κανείς δεν ακούει γιατί κανείς δεν συμπάσχει ούτε και έχει σχέση με το λαό.

Το παράδειγμα της Αιγύπτου πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.
Μπορεί τα ΜΜΕ και όλος ο πολιτικός κόσμος να εξυπηρετούν -με πράξεις ή παραλείψεις- την οικονομική υποδούλωση της χώρας μας αλλά εμείς ως νοήμων πολίτες πρέπει να χαράξουμε την κόκκινη γραμμή, το όριο της ανοχής.
Ηγέτης βέβαια αναζητείται αλλά ας ελπίσουμε να βρεθεί στην πορεία.

Συνέλληνες δεν πάει άλλο........ξεσηκωθείτε πριν χάσουμε τα πάντα! Κάθε μέρα που περνάει ο λάκκος που μας σκάβουν μεγαλώνει…βαθαίνει. Δεν θα πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα με το να μας αρπάζουν τα κεκτημένα. Κάθε μέρα στους δρόμους. Ενισχύστε κάθε πορεία, κάθε μορφή αντίδρασης, Κρατήστε το κεφάλι ψηλά... η Ελλάδα δεν ανήκει ούτε στις τράπεζες, ούτε στους βουλευτές της. Ανήκει σε εσένα, σε εμένα …… σε όλους τους Έλληνες!

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα !

Όχι στο μνημόνιο και την οικονομική υποδούλωση.
Όχι στους λαθρομετανάστες και την παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ !!!!!

Ελληνική Λεγεώνα
Helios

http://helleniclegion.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου