Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Βρήκαν μετά από μήνες νεκρό τον οδηγό σε γκρεμό!


Για πολύ καιρό, η σορός ενός άτυχου Γερμανού κρεμόταν έξω από το αυτοκίνητό του που είχε σφηνωθεί σε ένα δέντρο, στον πυθμένα μιας χαράδρας βάθους περίπου 150 μέτρων, αλλά κανείς δεν τον είχε αναζητήσει!

Το τραγικό δυστύχημα αποκαλύφθηκε τυχαία, από έναν διερχόμενο ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική!

Κανείς δεν ξέρει πριν από πόσους μήνες συνέβη το θανατηφόρο δυστύχημα στο 47ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καλαμάτας– Σπάρτης, μεταξύ Τρύπης και Καλαμάτας. Πρέπει, πάντως, να πέρασε πολύς καιρός, αφού η σορός του 56χρονουΓερμανού ήταν σε πλήρη αποσύνθεση και αναγνωρίστηκε μόνο από τις γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας και την άδεια οδήγησης που βρέθηκε μέσα στο όχημα!


Στο σημείο που συνέβη το τροχαίο, υπάρχει μια στροφή χωρίς προστατευτικό τοιχίο που να μπορεί να συγκρατήσει ένα όχημα το οποίο έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Φαίνεται, λοιπόν, πως ο άτυχος Γερμανός είχε αναπτύξει ταχύτητα, δεν πρόλαβε να συγκρατήσει το αυτοκίνητο και έφυγε από το δρόμο, «βουτώντας» στην χαράδρα. Η Τροχαία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, αλλά και αν υπήρχε συνοδηγός στο αυτοκίνητο.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου