Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΟΓΑ: Στις 31/1 η λήξη απογραφής συνταξιούχων


Στις 31 Ιανουαρίου 2011 λήγει η παράταση της διαδικασίας απογραφής των συνταξιούχων του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) για την αλλαγή του τρόπου πληρωμής των συντάξεων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέχρι σήμερα, η διαδικασία απογραφής των συνταξιούχων του ΟΓΑ πραγματοποιείται με επιτυχία, έχοντας ανταποκριθεί περισσότεροι από 85% των συνταξιούχων και εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2011 θα έχουν απογραφεί (άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού) και οι υπόλοιποι συνταξιούχοι.Στους συνταξιούχους του ΟΓΑ που έχουν απογραφεί μέχρι 14-01-2011 και έχουν ανοίξει λογαριασμό, η σύνταξη του μηνός Φεβρουαρίου 2011 θα καταβληθεί στον λογαριασμό τους (νέος τρόπος πληρωμής συντάξεων) ενώ για τους υπόλοιπους μέσω ΕΛΤΑ.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι συντάξεις του μηνός Μαρτίου 2011 θα καταβληθούν αποκλειστικά σε τραπεζικό λογαριασμό ή λογαριασμό των ΕΛΤΑ που έχουν επιλέξει οι συνταξιούχοι. Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ που δεν έχουν απογραφεί μέχρι σήμερα θα πρέπει να καταθέσουν το «Απογραφικό Δελτίο» που τους έχει σταλεί από τον ΟΓΑ στο Κατάστημα της Τράπεζας ή των ΕΛΤΑ που επιθυμούν να καταβάλλεται η σύνταξή τους μέχρι και την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011.


newsday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου