Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Την ώρα των ευθυνών για τη Ζίμενς, όλοι ασχολούνται με τη Νομική!


Την ώρα των ευθυνών για τη Ζίμενς, όλοι ασχολούνται με τη Νομική!

Τα ΜΜΕ, είτε ηθελημένα, είτε όχι έγιναν πάλι παπαγαλάκια και έστρεψαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στο άσυλο. Και βρήκαν την ευκαιρία οι μεν να κάνουν νούμερα, με καλεσμένους τα ...νούμερα, που ζητούν να βγουν τα τανκς στους δρόμους, οι δε να παίξουν μια χαρά το παιχνιδάκι τους που είναι η αποχαύνωση της μάζας!Μήπως νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο; Είναι τυχαίο ότι η ιστορία με τους λαθρομετανάστες, "έσκασε" τη στιγμή των ευθυνών για το σκάνδαλο Ζίμενς;

Δε νομίζω!

Κι απ την άλλη...

Έρχεται πάλι η τρόικα και ο απλός πολίτης θα αναρωτιέται, αν όλα πάνε καλά στην ελληνική οικονομία, ποιος ο λόγος να έρθουν;
Mail δεν έχουν να τους στείλει ο Παπακωνσταντίνου τα στοιχεία;

Για να είναι εδώ, δύο πράγματα πρόκειται να συμβούν.


Ή βάζουμε κάτω τους αριθμούς, βλέπουμε ότι δεν μας βγαίνουν και ζητάμε επιπλέον μέτρα, ή συζητάμε για αναδιάρθρωση του χρέους, βάζοντας υποθήκη ελληνική περιουσία.(βλέπε νησιά κτλ).


Οι μεγάλες συμφωνίες κλείνονται από κοντά.


Και πολύ φοβάμαι ότι η συμφωνία είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα προκαλέσει "θυσίες". Και μιλάω για ανθρωποθυσίες. Φοβάμαι μήπως όλη αυτή η ιστορία με τους λαθρομετανάστες δεν είναι εντελώς τυχαία.


Δεν λέω παραπάνω και δεν γράφω αυτά που σκέφτομαι ότι μπορεί να γίνουν. Μακάρι να βγω ψεύτης.


Σκέφτομαι όμως και με ποιο τρόπο η κυβέρνηση θα μπορέσει να "περάσει" νέα μέτρα ή μια σκληρή για τη χώρα συμφωνία, ελαχιστοποιώντας τις αντιδράσεις.


Ο Θεός να μας φωτίσει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου