Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η «δικαστίνα» ήξερε... και να κλέβει!


Πρώτα τους διαγούμισε τα μαγαζιά και στη συνέχεια τους απειλούσε ότι θα τους κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση! Η καλοντυμένη και καθ' όλα...
...κομψή κυρία άλλαξε ύφος, μόνο όταν η πωλήτρια τής είπε ότι θα έπρεπε να ανοίξει την τσάντα της, για να της γίνει έλεγχος.

«Πώς τολμάτε να μου μιλάτε έτσι! Είμαι δικαστικός και ξέρω τα δικαιώματά μου. Με προσβάλλετε και θα σας κάνω μήνυση!» ούρλιαζε μέσα στο πολυκατάστημα η δικαστική λειτουργός. Οι πωλήτριες άρχισαν να κοκκινίζουν, φοβούμενες ότι, αν είχαν κάνει λάθος, την «έβαψαν».


Η δικαστίνα συνέχιζε να αρνείται να ανοίξει την τσάντα της και καλούσε πωλητές και πωλήτριες να δουν με τα μάτια τους ότι, όσες φορές κι αν περνούσε από τα μηχανήματα ελέγχου, χτύπος δεν ακουγόταν πουθενά, άρα δεν είχε αφαιρέσει τίποτα από το πολυκατάστημα. Η πωλήτρια, όμως, θυμόταν ότι είχε δώσει στην «καθωσπρέπει» κυρία τρία ακριβά φορέματα για να δοκιμάσει και πίσω εκείνη της είχε επιστρέψει μόνο δύο.


Τελικά, τον γρίφο έλυσε η Αστυνομία, που μετά από έλεγχο που έκανε στην 55χρονη στο αστυνομικό τμήμα βρήκε τέσσερα ακριβά φορέματα αξίας 900 ευρώ στην τσάντα της. Η αετονύχισσα είχε κόψει με ψαλίδι όλες τις ετικέτες και τα αντικλεπτικά καταχωνιάζοντας - ανενόχλητη - στην τσάντα της τα πανάκριβα φορέματα.


Μάλιστα εκεί, η 55χρονη εξομολογήθηκε πως δεν ήταν δικαστικός αλλά γραμματέας στα δικαστήρια της πόλης του μεγάλου λιμανιού. Ο σύζυγός της είναι τραπεζικός και μάλιστα με αξιοσημείωτη οικονομική ευχέρεια. Είχε κλέψει δύο φορέματα από το πολυκατάστημα της Πατησίων κι άλλα δύο, που έμελλε να είναι και τα τελευταία της, από εκείνο της Ομονοίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος της που ζήτησε συμβιβασμό, υποσχόμενος πως η κυρία θα πληρώσει κάτι παραπάνω, αφού η οικονομική της επιφάνεια - κατά τα λεγόμενά του - ήταν ασύλληπτη, δεν μπόρεσε να πετύχει την αθώωσή της.


Εννέα μήνες «έφαγε» τελικά η γραμματέας των δικαστηρίων και μένει να δούμε αν τελικά έχει βάση το γνωμικό που θέλει πρώτα να σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου