Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθη ο εφιάλτης σπιτιών και εκκλησιών του Αγρινίου


Έκανε το λάθος να κυκλοφορεί ανέμελος με ένα από τα αυτοκίνητα που είχε κλέψει από τα θύματά του, ο 32χρονος Αλβανός κακοποιός που είχε γίνει πραγματικός εφιάλτης για τους κατοίκους του Αγρινίου, αλλά και για τις εκκλησίες της περιοχής! Οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα, τον ακολούθησαν χωρίς να τους αντιληφθεί και ο δράστης τους οδήγησε στο λημέρι του

Μόλις ο ύποπτος μπήκε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου έκαναν επιχείρηση και τον αιφνιδίασαν, μαζί με άλλα τρία άτομα που βρίσκονταν εκεί και ερευνώνται τα σπίτια τους για να εξακριβωθεί αν συμμετείχαν στις παράνομες δραστηριότητές του. Το σπίτι ήταν γεμάτο από κλοπιμαία που είχε αρπάξει από σπίτια και πολλά εκκλησιαστικά αντικείμενα που είχαν κλαπεί από ναούς της ευρύτερης περιοχής!

Ο 32χρονος –που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα- και οι συνεργοί του έκλεβαν από τα σπίτια των θυμάτων και τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους και τα χρησιμοποιούσαν για τις επόμενες «δουλειές» τους. Μεταξύ αυτών εξετάζεται και αν διέπραξαν κάποιες από τις πρόσφατες ληστείες στην περιοχή του Αγρινίου, αλλά και στην Αμφιλοχία, την Αχαΐα και την Ηλεία.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου