Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Να μην υπάρξει βίαιη εκκένωση της Νομικής ζητά ο Θ.Πελεγρίνης

ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΛΑΜΟΓΙΟ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ  ΒΙΑ   ΑΣ  ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ  ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ!!

Και τι θα γίνει κύριε Πελεγρίνη...; Μήπως να τους πάμε και διακοπές το καλοκαίρι;

Την αγωνία του να μην υπάρξει βίαιη εκκένωση της Νομικής Σχολής εξέφρασε κατά τη συνάντησή του με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι.Τέντε, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ.Πελεγρίνης. Εάν δεν ζητηθεί από τις πρυτανικές αρχές δεν μπορεί να γίνει επέμβαση στο κτίριο της Νομικής, επισήμανε ο κ.Τέντες.
Ο πρύτανης κλήθηκε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να δώσει περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις για την κατάληψη στη Νομική.

Ο Ι.Τέντες επισήμανε ότι η κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα που διεξάγεται είναι προς κάθε κατεύθυνση και αφορά όχι μόνο πιθανά αδικήματα των πρυτανικών αρχών, αλλά και των διακινητών των αλλοδαπών μεταναστών και των αρμοδίων αρχών, καθώς οι αλλοδαποί έφθασαν στην Αθήνα από την Κρήτη.


Ακόμη, διευκρινίστηκε ότι εάν υπάρξουν ύποπτοι θα κληθούν μέσα στις επόμενες ώρες να καταθέσουν και σε περίπτωση που υπάρξουν αδικήματα θα ασκηθούν ποινικές διώξεις.


Διευκρινίστηκε, πάντως, ότι υπάρχουν ευθύνες από τα έως τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί για τους διακινητές των λαθρομεταναστών.


Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου