Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Νεκρός μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στην Ερμού


Διαστάσεις θρίλερ έχει λάβει ένα περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Έλληνα, που στην προσπάθειά του...
...να διαφύγει από την Αστυνομία βρέθηκε στο κενό από ύψος πέντε ορόφων στην Οδό Ερμού, τον πιο πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της χώρας.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί, όταν μετά από έρευνα οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο Πόρτο Ράφτη δύο Έλληνες για εμπόριο ναρκωτικών, καθώς προσπάθησαν να πουλήσουν δυόμισι κιλά χασίς σε αστυνομικούς. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες στους χώρους στους οποίους κινούνταν οι δύο συλληφθέντες.


Όταν διαπίστωσαν ότι είχαν κατάστημα στην Οδό Ερμού, πήγαν για έρευνα στον χώρο. Εκεί όμως διαπίστωσαν ότι πέρα από το ισόγειο κατάστημα, υπήρχε στο ίδιο κτήριο και άλλος χώρος στον πέμπτο όροφο που μάλλον χρησιμοποιούνταν επισήμως για αποθήκη. Όπως ωστόσο διαρρέει η αστυνομία, ο χώρος στην πραγματικότητα χρησιμοποιούνταν για καλλιέργεια κάνναβης.


Περίπου στις 10.30 το βράδυ αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι, παρόντος εισαγγελέα, ωστόσο δεν έλαβαν απόκριση. Τότε διέρρηξαν την πόρτα και διαπίστωσαν ότι ένας άνδρας που βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα είχε αρχίσει να πετάει γλάστρες από τον φωταγωγό


Μόλις αντιλήφθηκε ότι ο κλοιός είχε στενεύσει και οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να μπουν στο διαμέρισμα, ο άνδρας προσπάθησε να κατέβει από την υδρορροή. Μοιραία όμως, πάντα σύμφωνα με διαρροές από την αστυνομία, βρέθηκε στο κενό και έπεσε από ύψος πέντε ορόφων. Βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου εξέπνευσε.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου